Skip links

Aemifesa

Projecte

Aemifesa és el Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme, fundada l’any 1978. Va néixer amb la finalitat de defensar els drets dels instal·ladors.

Els precedents de l’associació es remunten a 1956, quan uns emprenedors de Badalona i les poblacions van iniciar l’associacionisme possible en aquell moment per coordinar esforços i anar plegats i poder així assolir coneixements i competències.

Ens sol·liciten la comunicació, el branding i la gràfica per realitzar una exposició que celebra els 60 anys del Gremi.

Client

Aemifesa Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord
i Baix Maresme

Rol

Branding
Comunicació
Disseny gràfic
Esdeveniments

Data

2016

Branding

Es dissenya el logotip dels 60 anys del Gremi, partint del logotip principal.

Aquí trobem la versió a dues tintes i a una tinta, i la versió amb el tagline i sense ell.

A més, des de l’agència, es porta tota la part de comunicació amb redacció i enviament de notes de premsa a mitjans de la ciutat i entorn.

Exposició

L’exposició recorre el camí des del naixement de l’associació fins a l’actualitat. Tot presentant els diferents presidents, esdeveniments i avenços que s’han fet gràcies a l’associació.

Es treballa l’ecosistema de l’exposició, pensant elements gràfics que recorden a les bombetes, la llum transformada en cercles ratllats. Fent referència a la feina de tots els instal·ladors que al llarg de tants anys, han estat afiliats al gremi i s’han deixat la pell treballant en el sector.

També es pensa en altres dissenys gràfics de comunicació de l’exposició. Com rollups, cartelleria i expositors.

Explore
Drag