Skip links

Et podem ajudar?

Frequently Asked Questions

FAQ’s

be mediàtic és una agència especialitzada en màrqueting de serveis. Això engloba negocis de tota mena del sector terciari però perquè et facis una idea solem treballar amb els següents col·lectius: advocats i despatxos professionals, consultores, escoles i institucions educatives, Immobiliàries i constructores, sector mèdic i centres de salut. A més d’institucions públiques, patronals i personalitats.

D’entrada, en l’especialització. El nostre know-how gira entorn als negocis de serveis, institucions i personalitats. Som una agència boutique per la nostra dimensió i excel·lència de les nostres feines. Això ens fa ser molt flexibles i àgils a les necessitats del mercat. I, finalment, en la cura que tenim pels detalls: no solament com oferim les entregues als nostres clients, sinó per l’alta exigència que tenim pel disseny. Per a nosaltres, el disseny és un segell de qualitat i professionalitat de l’agència.

Som una agència que ofereix serveis de consultoria. Dit d’una altra manera, som una consultora que ens agrada tant la feina que fem que l’acabem executant d’inici a final: des de que se’ns planteja un repte de comunicació, passant tota la fase operativa de la campanya, fins que entreguem els informes finals amb tota l’analítica.

Depèn de les necessitats del client i del projecte. Tant podem treballar per encàrrecs puntuals com de forma recurrent mitjançant una quota o fee. Intentem ser àgils i oferir el millor servei en tots els casos, tot i que prioritzem els clients per subscripció perquè ens acabem convertint el seu departament de màrqueting, formant part del seu equip.

Depèn. Depèn de la dimensió del projecte, del termini d’entrega, de l’abast dels recursos que necessitarà. A continuació oferim un rang de preus orientatiu dels serveis de major embergadura.

Branding: Des de 3k a 15k

Plans estratègics de comunicació: Des de 3k

Website corporatiu: des de 2,5k a 15k

Campanya de mitjans offline: Des de 3k a 50k

Tenim una especial sensibilitat pels projectes de nova creació. L’emprenedoria és molt important per la dinamització econòmica del país. Per això, ens agrada ajudar als que comencen i tancar el cercle de quan nosaltres vam començar.

Sí, som agents homologats. Consulta aquí els serveis que podem oferir subvencionats amb el Kit Digital i els Fons Next Generation de la Unió Europea.

La societat Mediàtic marketing Communications, SL es va fundar l’any 2014. Tot i que l’activitat de consultora i agència es va iniciar uns anys abans.

Actualment, parlem en català, castellà, anglès i francès. Tot i que vivim en un món global i tecnològic trobarem fàcilment la manera d’entendre’ns i els recursos necessaris per fer la feina en l’idioma que el client desitgi.

Treballem de dilluns a dijous de 9 a 18:30h i els divendres de 8h a 14h.

Ni una ni l’altra o, millor dit, les dues. Treballem de forma híbrida i ens encanta. Podem conciliar més fàcilment les nostres vides, atendre millor als nostres clients, centrar-nos en feines més creatives, sense renunciar a treballar físicament amb tot l’equip i, fins i tot, a casa del client.

Periodistes, dissenyadors, dissenyadors experts en UX / UI, community managers, experts en posicionament SEO, experts en campanyes Sem i de social ads, programadors web… També treballem amb col·laboradors externs a l’agència. Ens agrada treballar amb els millors dels millors amb cada projecte, sense renunciar a tenir un equip multidisciplinar preparat per atendre tota mena de reptes.

La nostra agència pren mesures de seguretat rigoroses per protegir totes les dades dels nostres clients, incloent-hi l’encriptació de dades sensibles, la implementació de tallafocs i la monitorització constant de possibles amenaces. Periòdicament, també passem auditories de compliment de la normativa europea de protecció de dades.

Normalment, oferim entre 3 i 6 mesos, depenent del projecte web i el seu grau de complexitat. La garantia sempre serà vàlida si no hi intervenen terceres persones que poden fer un ús maldestre del codi del site.

El preu que es contempla en qualsevol factura i/o pressupost de be mediàtic no inclou el lliurament dels documents originals editables amb què el client pugui manipular i/o alterar el material gràfic. Només estan incloses les arts finals. Ens reservem el dret d’entregar-los i d’imputar un preu a tal efecte.

T’has quedat amb dubtes?
ens agrada ser transparents

La comunicació ha de ser clara i sense lletra petita. Per això, si vols saber alguna cosa de nosaltres fes-nos-ho saber!

pregunta’ns el que vulguis

Explore
Drag