Skip links

through
digital
we connect

Digital

Creem campanyes de màrqueting digital que generen resultats i no et deixaran indiferent.  Som molt fans de l’analítica i les dades. Per això, ens agrada conviure amb el SEO, el SEM, i el món de les xarxes socials. Creem llocs web i fem campanyes de performance que generen leads i molta felicitat als nostres clients.

Estem especialitzats en negocis de serveis, institucions i personalitats. El màrqueting digital esdevé l’eina més poderosa i eficaç per qualsevol campanya, sigui quin sigui el seu objectiu. I,  l’inbound màrqueting juga un paper decisiu en la manera de comunicar-te. Per això, la publicitat més poderosa és la que tu et trobes sense que ella t’hagi vingut a buscar.

creem solucions omnicanal
innovadores i eficients

Amb estratègies de contingut adaptades específicament a cada sector i audiència, comuniquem amb claredat, coherència i confiança. Pensem i traslladem a la pantalla un contingut visual i interactiu per a potenciar la marca i el seu missatge.
Amb els nostres coneixements i experiència, ens assegurem que la solució és única i s’adapta a les teves necessitats específiques.

Et proporcionem el camí digital complet, des de disseny, UX/UI i programació del site, passant per la fotografia, el vídeo i el copywriting i acabant amb el posicionament i la comunicació de totes les teves campanyes.

the process

som especialistes en necessitats tangibles

Dins del món dgital, cal ser capaç d’adaptar-se i innovar ràpidament. Nosaltres t’ajudem a fer-ho proporcionant solucions digitals que són eficients, adaptables i prou potents com per potenciar la teva marca i el missatge que hi ha darrere.

Investigació

escolta activa del mercat,
estudi del buyer persona,
benchmark de la competència
i recerca de tendències

Estratègia

procés de brainstorming,
creació d’estratègies
sòlides, posicionament de
marca i auditories

Comunicació

direcció d’art, disseny de
campanyes, comunicació en
mitjans on i offline,
analítica i informes

we design experiential sites

Vols començar el teu projecte amb nosaltres? Pots descarregar-te el nostre kit digital per
veure com treballem. Estem esperant el teu mail!

    Explore
    Drag