Skip links

Cantábrico

Projecte

Càtering Cantábrico és un càtering escolar amb una trajectòria de més de 45 anys d’història. És un càtering basat en la cuina mediterrània, on preparen tots els plats de forma artesanal, tal com ho feien les nostres àvies.

Compten amb instal·lacions equipades amb les últimes tecnologies de cocció, conservació i manipulació d’aliments, però no volen renunciar a la cuina dels seus inicis amb ingredients naturals i saludables.

Client

Cantábrico

Rol

Branding
Disseny web
Estratègia

Data

2021

Branding

Per Cantábrico, és tan important saber d’on prové cada un dels seus ingredients com saber que allà on aniran els seus plats seran gaudits amb la il·lusió de cada infant que els espera a taula.

Sota l’eslògan de la marca “tan natural com a casa” s’ha redissenyat el logotip mantenint la poma com a símbol principal del càtering, arribant a la simplificació d’aquest amb un gest artesanal que representa el valor principal de la marca: artesania i tradició.

El conjunt dels elements que conformen la identitat visual de Càtering Cantábrico, així com la gamma cromàtica escollida busquen reflectir la seva manera de fer: qualitat, simplicitat i proximitat.

S’ha creat una peça audiovisual amb veu en off com a presentació de la nova marca en plena pandèmia. Sota el concepte creatiu de “la cuina de l’àvia” es busca comunicar els valors de Càtering Cantábrico a través de la veu dels protagonistes: els més petits.

Pàgina web

S’ha dut a terme el redisseny de la pàgina web, amb una nova estructura pensada en el discurs creatiu de la marca i treballant l’storytelling com a element diferenciador.

Aquesta és tota una declaració d’intencions en la que es pretén ser transparent i mostrar als clients la recepta de Càtering Cantábrico sota el concepte “t’obrim la nostra cuina”.

Amb el millor producte com a primer plat, comunicant la importància de la qualitat dels ingredients, es mostra quina és la base de la recepta de la marca: naturals, ecològics i de temporada. Com a segon plat tenim l’el·laboració artesanal, ja que a Càtering Cantábrico es cuina el menjar de tota la vida: tradicional i a foc lent. I per acabar el menú, el màxim compromís com a postres, reflectint el tracte especial i l’atenció personalitzada que dipositen en cadascun dels seus clients. Perquè Càtering Cantábrico és sinònim d’il·lusió, salut i plaer.

Explore
Drag