Skip links

DudApp

Projecte

DudApp és una startup de consultes legals online que neix en plena pandèmia per a adaptar-se al nou paradigma digital, per canviar per complet la percepció de l’advocat de tota la vida. La seva missió és donar un servei legal immediat i resoldre dubtes online gràcies a la seva xarxa d’advocats especialitats en dret civil, família i laboral.

Creem una identitat basada en aquest nou concepte, dotant a la marca d’una proposta de valor diferenciable i trencadora.

Client

DudApp

Rol

Branding
Disseny web
Estratègia
Màrqueting digital

Data

2020-2022

Identitat

Busquem un símbol clar i entenedor que representi el concepte bàsic de la marca: consultes online. Apostem per trencar amb els codis visuals del sector i emmarcar la identitat sota un degradat de colors vius i digitals, fent èmfasi a la part més tecnològica del projecte. La tipografia triada és orgànica i expressiva i té un toc humanístic que ens aporta la proximitat que busquem.

Website

La pàgina web de DudApp ha estat construïda sota tres pilars: funcionalitat, usabilitat i comprensió. Hem creat un site amb una navegació dinàmica i fluida situant a l’usuari al centre amb la intenció de què, en tot moment i a tan sols un clic, pugui rebre el suport legal que necessita. L’objectiu: crear una comunicació clara i entenedora amb un llenguatge directe i interpel·lador.

Comunicació
i màrqueting

Aquest llenguatge es trasllada a tota la comunicació amb caràcter global.

Dins del pla de comunicació per donar a conèixer aquest servei s’opta per treballar l’inbound màrqueting construint una xarxa digital de continguts de dubtes legals i notícies del sector.

Es traça un pla de màrqueting digital que contempla també campanyes de captació de leads a Facebook, Instagram i Google tenint en compte el funnel de conversió i el target de la marca, amb una sèrie de peces creatives que reflecteixen la identitat visual.

Explore
Drag