Skip links

Erraema

Projecte

Erraema és un estudi d’interiorisme i reformes situat al cor de Badalona. La filosofia de l’empresa és saber que els clients volen que les seves llars els reflecteixin a ells mateixos: qui són, què estimen i com viuen. Inspirats per aquests elements, creen espais personalitzats tan únics com les persones que hi viuen.

Treballant amb marques de primera qualitat. Sent distribuïdors oficials de SANTOS, entre altres marques molt reconegudes.

A l’agència hem realitzat per a Erraema el naming i branding de la marca, juntament amb el website. A més de campanyes de comunicació i el community management de les xarxes socials.

Client

Erraema

Rol

Naming
Branding
Disseny web
Comunicació
Disseny gràfic

Data

2016-2022

Naming
i branding

Es parteix del naming RM, i el que es proposa des de be mediàtic és mantenir la sonoritat de quan en pronuncien les dues lletres per crear aquest nou naming de la marca.

D’aquesta manera queda una paraula equilibrada en pesos, molt sonora i atractiva.

El nou concepte gràfic que acompanya la marca Erraema està regnat pel color negre, en combinació amb el blanc. És elegant, formal, adulta, seria, professional i forta.

A banda de la part digital, a be mediàtic hem dissenyat material corporatiu, papereria i merchandising de la marca.

Els nostres últims dissenys han estat les furgonetes i les lones publicitàries, que llueixen impressionants amb les fotografies de SANTOS.

Website

El site d’erraema es configura tenint en compte la importància de mostrar els projectes realitzats. Una finestra visual que mantenint-se oberta pot obrir qualsevol porta.

D’aquesta forma, es mostren tant els projectes com l’equip de manera transparent. Transmetent la força, vitalitat, maduresa, sensibilitat i puresa que representen a la marca.

Community
Management

La cara visible per a les empreses al món actualment són les xarxes socials i les d’Erraema les cuidem al detall perquè els usuaris hi trobin una barreja d’interiorisme, tendències, decoració, processos i transformacions d’espais.

Explore
Drag