Skip links

Mas el Garet

Projecte

Mas el Garet és una granja catalana que produeix i elabora formatges i altres làctics ecològics de cabra i vaca. Aposta per un model artesà i ecològic, alhora que produeix els seus productes únicament amb llet del territori català. Cuiden tots els detalls del cicle productiu per tal d’aconseguir un producte únic i especial que no deixi indiferent a ningú.

Des de l’agència hem creat una línia de packagings per alguns dels seus últims productes.

Client

Mas el Garet

Rol

Packaging

Data

2020

El Torrat, formatge elaborat amb llet de vaca
i llet de cabra ecològica

El Torrat és un formatge elaborat amb llet de vaca ecològica i llet de cabra ecològica del segell Llet de Cabres Catalanes.

En boca es mostra un formatge llaminer, envolvent i profund. Perfecte per acompanyar amb un vi afruitat o un bon cava català.

Per a aquest formatge d’edició limitada, hem dissenyat una etiqueta elegant, amb una gamma cromàtica de negres i daurats que ens transporten a l’exclusivitat del producte.

El segell que l’acompanya reforça la qualitat del formatge, un producte prèmium del qual només se n’han produït 485 unitats.

Formatge tou de vaca ecològic
“El Traginer”

El Traginer és un formatge de vaca ecològic molt suau i d’una textura molt tova. S’elabora a la nova planta de la formatgeria i es deixa orejar durant 7 dies per tal que els ferments treballin pausadament, aconseguint una textura cremosa i amb aromes dolços.

És ideal per amanides, complementar una taula de formatges, acompanyant una coca dolça o un codonyat i fins i tot per fer gratinats.

En aquest cas, en el primer formatge de Mas del Garet elaborat únicament amb llet de vaca, s’ha adaptat el logotip de la marca, modificant el símbol de la cabra, pel de la vaca.

Aquesta etiqueta adaptada a la forma rodona del formatge transmet els valors de la marca: artesania, qualitat i proximitat.

Quefir ecològic “de cullera”
de cabra i vaca

Els nous quefirs de Mas el Garet, de cabra i vaca, tenen una textura cremosa tot i estar pensats per consumir amb cullera i tenen una molt baixa acidesa, convertint-lo en un quefir únic en el mercat.

Sabem que el packaging és un instrument de comunicació directa amb el consumidor. Pel que apostem per un embalatge sostenible i reciclable que reflecteix els principis de la marca.

Un packaging per a un
producte únic i especial

1

Reforcem el valor artesanal i tradicional amb les il·lustracions del Mas el Garet i dels animals dibuixades a mà.

2

Partim de formes orgàniques per crear una composició que ens transporta al moviment de l’ingredient principal del producte: la llet.

3

Comuniquem que és un producte derivat d’un procés totalment ecològic i de màxima qualitat amb el segell del certificat CCPAE.

4

Mostrem el propòsit de la marca amb un storytelling al revers del packaging.

Explore
Drag