Skip links

Menarini

Projecte

Menarini Espanya, amb seu a Badalona, és una de les filials estratègiques del grup internacional i és una de les 15 primeres empreses del sector farmacèutic espanyol.

El seu objectiu és ser una companyia líder compromesa amb la vida de les persones, que impulsi iniciatives innovadores que generin coneixement i aportin més salut.

Client

Menarini

Rol

Branding
Disseny gràfic
Editorial
Comunicació

Data

2020

Branding

S’ha dut a terme un restyling de la marca Área Científica Menarini i Menarini Consumer Healthcare, sota el paraigua de la marca Menarini.

Contemplant el restyling s’han elaborat els seus respectius manuals d’identitat i s’ha implementat la nova marca en tots els aplicatius gràfics de comunicació.

Menarini Responsable

S’ha creat aquest logotip que defineix Menarini com a empresa socialment responsable. Aquest s’emmarca dins de Menarini i s’aplica a tota la comunicació RSC de la companyia, com ara el seu Informe de Sostenibilitat i a tots els suports gràfics tant online com offline.

Dia Mundial Hipertensió Arterial

Concepte i creació de la campanya per al Dia Mundial de la Hipertensió Arterial. Sota l’eslògan “per a un futur més saludable”, s’han dissenyat uns vinils adhesius per a terra, parets i escales que s’han instal·lat a la seu de Badalona, amb l’objectiu de conscienciar als empleats de Menarini de la importància de tenir uns hàbits saludables.

Punts que sumen

La Fundació Joventut i l’equip de bàsquet en cadira de rodes treballen amb l’objectiu de facilitar la pràctica de l’esport adaptat i inclusiu i sensibilitzar la societat.

Es pretén consolidar la vocació social creant una marca pel projecte amb una identitat pròpia alineada amb altres elements corporatius de la RSC de Menarini.

S’ha creat el naming i el logotip de “Punts que sumen” que reflecteixen l’essència del projecte: els punts, no només es compten de dos en dos o de tres en tres, sinó que sumen amb un valor incalculable: el valor social, de la inclusió, la integració i la superació. Les autèntiques ànimes de l’esport.

Maquetació
i papereria corporativa

Disseny de diferents materials de papereria corporativa com sobres, paper de carta, entre d’altres.

Responsables de la maquetació de campanyes i anuncis corporatius a diferents mitjans locals i d’altres suports de comunicació: roll-ups, infografies informatives, Pla d’Igualtat, Informe de Sostenibilitat i dossiers corporatius.

Explore
Drag