Skip links

Necsia

Projecte

Necsia és una consultora IT que aposta per la innovació digital i una fusió perfecta entre negoci, tecnologia i visió de futur, acompanyant a les empreses cap a la transformació i modernització del seu negoci des d’un punt de vista tecnològic.

Com a Gold Partner de Microsoft, aposten per les millors tecnologies cap a l’evolució digital.

Client

Necsia

Rol

Branding
Disseny web
Estrategia

Data

2021

Identitat

L’objectiu és posicionar la marca com una companyia de prestigi en el mercat espanyol dins el sector IT. Busquem iniciar una etapa amb una nova proposta de valor i una imatge més sòlida, més actual, coherent amb el discurs i els valors de la companyia.

Tecnologia és sinònim d’adaptació com ho és el nou tagline de Necsia: smart challenges. Curt, directe i amb impacte.

S’han triat un conjunt de tipografies sans serif amb acabats geomètrics que reflecteixen l’essència de la marca. Són tipografies sòlides, tecnològiques i amb personalitat: angles aguts i un aspecte avantguardista. Es busca l’equilibri perfecte entre geometria i llegibilitat.

La gamma cromàtica escollida ens transporta a un món més tech, amb colors vius i elèctrics que es fusionen creant el degradat corporatiu.

Dibuixem el nou ecosistema de marca combinant tecnologia, connectivitat i innovació, basant-nos en la construcció d’una xarxa digital on es veuen reflectits els valors de la marca: qualitat, evolució i digitalització.

Apliquem els talls tan característics dels caracters de la tipografia corporativa a la resta d’elements gràfics, per a construir un sistema visual únic i diferenciador.

Aquest univers gràfic s’aplica a tots els elements corporatius online i offline: papereria, merchandising, canals socials i pàgina web.

Website

S’elabora un estudi de la companyia a partir del qual es treballa un pla de comunicació i es posa focus en l’estratègia online i els diferents canals digitals, amb objectius a curt i mig termini.

Duem a terme el redisseny de la pàgina web, fent un estudi previ de l’estructura i la jerarquia de la informació, que anirà orientada a potencials clients i girarà entorn a la nova proposta de valor de la marca, destacant els serveis i les solucions que ofereixen.

#NECSIERS

S’elabora un pla de comunicació interna per a potenciar l’employer branding en un sector amb poca oferta i molta demanda de talent. Es crea la comunitat #necsiers, amb l’objectiu de fomentar l’engagement i el sentiment d’equip dins la companyia, incorporant un codi de llenguatge corporatiu a través d’un storytelling, que es materialitza tant a la pàgina web com en diferents aplicatius i elements de merchand.

Aquest inclou un pla d’acció amb diferents recomanacions per al departament de Recursos Humans.

Explore
Drag