Skip links

RDI Abogados

Projecte

RDI Abogados és un despatx d’advocats d’accidents de trànsit a Barcelona. Ofereixen serveis jurídics i reclamació d’indemnitzacions per danys i perjudicis com lesions, atropellaments, seqüeles, invalidesa i mort.

RDI Abogados ofereix cobertura per donar assessorament jurídic de tota mena d’accidents a Catalunya. Compta amb un equip professional en el sector amb un gran recorregut d’anys d’experiència.

Client

RDI Abogados

Rol

Branding
Disseny web
Estratègia
Màrqueting digital

Data

2019-2022

Branding

Els colors triats per representar RDI són un vermell intens en primera instància i un gris fosc com a secundari. Aquests colors ens transmeten serietat, notorietat i confiança.

La tipografia escollida és una serif, que ens aporta formalitat. Conté molt contrast entre traços, en una mateixa lletra hi ha línies més gruixudes i més fines, això fa que sigui una font molt elegant i sòbria i que encaixi amb els valors de la marca.

La website segueix en la mateixa línia estètica: clara, directa i persuasiva. Busquem anar al gra i que l’usuari entengui i trobi allò que busca ràpidament. Això ho aconseguim fent preguntes directes i donant la solució al moment.

Aquesta mateixa tècnica també l’apliquem al Community Management. Portant unes Xarxes Socials que donen consells, resolen dubtes i informen amb claredat de les diferents situacions que es poden donar en cas d’accident i com reclamar la màxima indemnització.

Explore
Drag