Skip links

Veïns per Rubí

Projecte

Veïns per Rubí és un partit polític on els ciutadans són els absoluts protagonistes. Està conformat per persones sense passat polític, amb professions diverses, amb experiència professional prèvia no vinculada a la política. Tenint un objectiu comú: transformar aquesta ciutat i convertir-la en un lloc digne per a les actuals i les futures generacions.

Des de l’agència hem realitzat un rebranding i hem redissenyat el website i tot el material corporatiu. Incloent-hi maquetacions d’informes, butlletins, material de campanya i estands.

Client

Veïns per Rubí

Rol

Branding
Comunicació
Disseny web
Disseny gràfic
Editorial

Data

2022

Branding

Dotem a la nova marca d’un nou logotip de formes orgàniques, ressaltant el nom del partit d’una forma molt més fresca i visual, fàcil d’identificar i recordar. Una nova imatge preparada per tenir més protagonisme i convertir el partit en l’alternativa real de canvi a Rubí.

El logotip de Veïns per Rubí està format pel conjunt d’aquestes tres paraules, amb una composició que fa que les paraules que més destaquin siguin les dues paraules clau: “veïns” i “Rubí”. Aquest logotip és l’identificador de la marca d’ús comú en totes les aplicacions.

D’igual manera que el logotip està dotat de formes orgàniques, el seu ecosistema també.

Una porta, una finestra, una obertura que fa de nexe connector entre diferents elements i a la vegada és una obertura cap al canvi, a la transformació, una porta que convida a entrar-hi, una finestra que convida obrir: un nou concepte obert a tots els veïns i veïnes de Rubí.

Es disposa d’una versió horitzontal del logotip, la qual se’n farà ús en aquells formats en els quals per qüestió de llegibilitat, el format horitzontal sigui el més adequat.

vota a gent
com tu

…propers
iguals
similars
semblants
afins

a tu.

Materials corporatius

El redisseny del butlletí informatiu adopta els nous aires d’aquesta renovació, introduint la forma de la finestra que forma part de l’ecosistema de marca, la nova tipografia, color i marca.

Tot plegat, té una connotació positiva. Transmet esperança, canvi, avenç i frescor.

S’ha dissenyat també una urna i una butlleta que són les encarregades de proporcionar el dret a opinió a tots els veïns de la ciutat durant les campanyes amb les Carpes Vota la teva proposta.

Website

S’han aplicat tots aquests canvis també al redisseny del site corporatiu on es troben tots els elements de la marca en sintonia. Amb una experiència d’usuari pensada perquè sigui fàcil per a qualsevol ciutadà o ciutadana interessats en el nou futur que ofereix Veïns per Rubí.

Explore
Drag