Skip links

Sagrat Cor Sarrià

Projecte

El col·legi Sagrat Cor Sarrià és un centre concertat a totes les etapes. És de caràcter religiós i fonamenta el seu ideari en els valors cristians i l’esperit de la congregació del Sagrat Cor, amb centres educatius arreu del món. És un centre amb una història molt sòlida, fundat l’any 1846.

Hem realitzat el redisseny del website, que inclou la web corporativa, la botiga online i la web de Cicles Formatius. Així com diverses campanyes de comunicació, branding, community management i màrqueting digital.

Client

Sagrat Cor Sarrià

Rol

Disseny web
Branding
Comunicació
Editorial
Disseny gràfic
Màrqueting digital

Data

2020-2022

Brandbook

Es treballa la identitat corporativa del col·legi per desenvolupar un manual de marca que recull les bones pràctiques i totes les normes d’aquesta.

Les diferents versions del logotip

La versió principal del logotip de Sagrat Cor Sarrià es basa en la forma arquitectònica de la façana principal del col·legi, i reflecteix els següents valors: professionalitat, formalitat, funcionalitat, sobrietat, estabilitat i seguretat.

El logotip social o comercial

De la unió de les dues “S” de les paraules “Sagrat” i “Sarrià”, sorgeix el símbol que ens recorda la forma d’un cor i que unifica els valors que el col·legi vol comunicar: familiaritat, compromís i proximitat.

La combinació de les dues tipografies corporatives, una moderna amb serifa juntament amb una pal sec de gran llegibilitat aporten solvència i alhora modernitat i innovació.

Web corporativa

Per fer el redisseny de la web corporativa s’ha desenvolupat gran part de la identitat corporativa. Incloent-hi alguns elements geomètrics, alguns rectangles en forma de pastilles de colors que aporten llum i una xarxa de punts amb els colors corporatius.

La website consta de moltes pàgines, incloent-hi així tota la informació referent al col·legi i a l’oferta, les instal·lacions i serveis, les activitats, l’AMPA i la borsa de treball, entre altres.

Totes les pàgines respiren professionalitat, funcionalitat i serietat, que són alguns dels valors que representen al col·legi.

Així i tot, gràcies també a les fotografies dels alumnes, professors i el dia a dia de l’escola i els diferents gràfics i iconografies el site acaba essent dinàmic i atractiu.

Web Botiga Online
+ Xarxes Socials

Es planteja un site funcional i entenedor on poder consultar quins productes, a quin preu i com comprar-los.

Es realitza un logotip per la Botiga Online i s’estableixen uns colors similars als corporatius però amb més llum. Aquests, aniran acompanyats d’unes formes geomètriques abstractes amb les quals es compondran també les creativitats per a les Xarxes Socials.

Campanya
Open Days 2022

La campanya dels Open Days 2022 pretén mostrar el col·legi a un públic de famílies interessades en una educació de qualitat, internacional i on es potencia el millor de cada alumne.

Aquesta campanya es podia trobar els mupis del Metro i els FGC i també en algunes línies d’autobusos de la ciutat de Barcelona.

Campanya
Cicles Formatius

La campanya dels Cicles Formatius, estava encaminada cap a un eslògan amb aspiracions i motivador. Dirigida directament, als possibles alumnes, preocupats pel seu futur.

Aquesta campanya també es podia trobar als mupis del Metro, els FGC i en algunes línies d’autobusos de la ciutat de Barcelona.

Papereria

Per la campanya d’Open Days, també es varen maquetar tríptics específics per a cada etapa educativa i cada cicle formatiu. Aquests es donaven físicament a les famílies que venien a visitar l’escola, per endur-se’n un document informatiu.

Explore
Drag